Valg af hotel i Dubai

Når du skal vælge imellem et af de mange Dubai hoteller, skal du først og fremmest overveje to ting: hvem som skal bo der, og hvor I vil bo?

Er du forretningsrejsende, som skal bo alene, så er et centralt beliggende hotel det rigtige valg. Er I et par, så er det en anden type af hotel, som I sikkert søger (tænk romantisk med masser af muligheder for afslapning og gode middage).

Endelig er der børnefamilier, som sikkert vil sætte pris på et hotel, hvor der er masser af underholdning, et godt poolområde og en dejlig strand. Her betyder lokation i Dubai sandsynligvis ikke helt så meget.

Når det kommer til lokation i Dubai, er der også mange muligheder. Vil du bo ved stranden, så er Dubai Marina, Jumeirah eller Palm Jumeirah et godt valg. Her er der gode strande lige udenfor din hoteldør.

Shopping

Er du mere til shopping, kombineret med et par spændende seværdigheder, så kan Downtown Dubai være et godt valg. Her ligger bl.a. Dubai Mall og ikke mindst Burj Khalifa.

Endelig er der Bur Dubai og Deira, der er den gamle del af Dubai. Her får du en mere autentisk oplevelse end den, som du få i de nyere områder.

Valg af hotel i Dubai

Har du kun et par dage i Dubai, kan det også være en fordel at bo i nærheden af lufthavnen – der faktisk ligger lige udenfor Deira-området.

Så valg af hotel i forbindelse med Dubai rejser er et spørgsmål, der først og fremmest afgøres af ønsker – muligheder er der i hvert fald nok af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *